OISE - Bristol Dil Okulları

18.07.2022
Blog Başlık
OISE 1973 yılında tek merkeziyle güçlü bir eğitim ilkeleri üzerine kurulmuş ve mükemmel eğitimiyle uluslararası tanınmış bir kurum haline gelmiştir. Şuanda Londra, Oxford, Cambridge, Boston, Montreal ve Heidelberg'de merkezleri bulunmaktadır. OISE Bristol British Council, English, UK, BULATS, ve PFE akreditasyonlarına sahiptir. OISE Bristol Dil Okulu 1986 yılında, Bristol şehir merkezinde Denmark Street üzerinde kurulmuştur. Bu bölgede öğrencilerin bir çok sosyal aktivitede yer alabileceği kafe, sinema gibi merkezler mevcuttur. Okul şehir merkezine ve sahile sadece bir kaç dakika yürüme mesafesindedir.
 
OISE Bristol Dil Okulu binası 1800 yılından kalma eskiden şarap mahzeni olarak kullanılan tarihi bir binadır. Restore edilerek hizmet veren okul, pek çok modern sınıf, öğrenci dinlenme salonu, bilgisayar laboratuvarı ve kütüphane gibi donanımlara sahiptir. Özellikle mini grup İngilizce kursu,birebir genel İngilizce kursu veya mesleki dil eğitimi almak isteyenler için OISE Bristol Dil Okulu oldukça idealdir.OISE'nin misyonu, öğrencilere gelecekteki yaşamında ilham verici ve zorlukların üstesinden gelebilecekleri sonuç odaklı dil eğitimi vermektir.
 
Okulun yaş ortalaması 23-26' dır ve öğrencileri genellikle yöneticiler ve profesyonellerden oluşmaktadır. İngiltere' nin en hareketli şehirlerinden biri olan Bristol, İngiltere'nin güney batısındadır ve Londra, Bath ve  'İngiliz Rivierası' na kolayca ulaşılabilecek bir konumdadır. OISE Bristol Dil Okulu kendisini tercih eden öğrencilerine konaklama olarak okulun sunmuş olduğu aile yanı konaklaması, öğrenci yurdu gibi konaklama seçenekleri sunmaktadır.

Genel Bilgiler

  • Eğitim Verilen Mekan

     
    Kurs Merkezi

    Öğrenci Kapasitesi

     
    65

    Sınıflardaki Ortalama Öğrenci Sayısı

     
    5

    Yaş Ortalaması

     
    25

    Minimum Yaş

     
    16

    Ders Süresi

     
    60 dk

    En Yakın Havaalanı

     
    Heathrow

    Üniversite Yerleştirme Hizmetleri

     
    Yok