OHC English - Stratford Upon Avon Dil Okulları

18.07.2022
Blog Başlık

OHC English dil okulu, 1974 yılından bu yana dünyanın dört bir yanından gelen uluslararası öğrencilere dil eğitimi programları sunmaktadır. İngiltere, Amerika, Kanada ve Avustralya’da merkezleri bulunan okul, öğrencilerine Genel İngilizce Programlarının yanı sıra Akademik Yıl Programları, Konuşma ve Telaffuz odaklı programlar, IELTS Hazırlık Programları, Birebir İngilizce Programları sunmaktadır. OHC Stratford-upon-Avon; British Council, English UK, Education UK ve BAC akreditasyonlarına sahip bir dil okuludur.

OHC Stratford-upon-Avon merkezi, İngiltere’nin büyük şairi William Shakespeare’in doğduğu kasaba olan Stratford-upon-Avon’da konumlanmıştır. Avon nehrine, Royal Shakespeare Tiyatrosuna ev sahipliği yapan kasaba, her yıl dünyanın dört bir yanından, özellikle edebiyat aşığı turistleri çekmektedir. Küçük ve güvenli bir kasaba olan Stratford-upon-Avon’da sunulan aile yanı konaklamaların hepsi okula yürüme mesafesindedir. OHC Stratford-upon-Avon’da eğitim alan öğrenciler yıl boyunca sahnelenen tiyatro oyunlarını seyredebilir ve nehir kenarındaki parklarda zaman geçirebilirler. Okul, Avon nehrini gören ağaçlarla çevrili tipik bir Stratford-upon-Avon binasında eğitim vermektedir. Okul şehir merkezine ve Royal Shakespeare tiyatrosuna yürüme mesafesinde bulunmaktadır. OHC dil okulu, bu merkezinde farklı ülkelerden gelen öğrencilere uluslararası bir öğrenme ortamı sunmaktadır. Stratford-upon-Avon Londra’ya iki saat mesafede bulunmaktadır.

OHC English öğrencilerine özenle seçilmiş ailelerden oluşan aile yanı konaklama seçeneği sunmaktadır. Aile yanı konaklama, öğrencilere İngiliz kültürünü daha yakından tanıma ve okul dışında İngilizce konuşma pratiği yapma imkanı sağlamaktadır.

Genel Bilgiler

  • Eğitim Verilen Mekan

     
    Kurs Merkezi

    Öğrenci Kapasitesi

     
    60

    Sınıflardaki Ortalama Öğrenci Sayısı

     
    8

    Yaş Ortalaması

     
    21

    Minimum Yaş

     
    16

    Ders Süresi

     
    50 dk

    En Yakın Havaalanı

     
    Heathrow

    Üniversite Yerleştirme Hizmetleri

     
    Yok