OHC English - Londra Oxford Street Dil Okullar

18.07.2022
Blog Başlık

OHC English dil okulu, 1974 yılından bu yana dünyanın dört bir yanından gelen uluslararası öğrencilere dil eğitimi programları sunmaktadır. İngiltere, Amerika, Kanada ve Avustralya’da merkezleri bulunan okul, öğrencilerine Genel İngilizce Programlarının yanı sıra Akademik Yıl Programları, Konuşma ve Telaffuz odaklı programlar, IELTS Hazırlık Programları, Cambridge Hazırlık Kursları (PET - FCE - CAE - CPE), İş İngilizcesi, Birebir İngilizce, Öğretmenler için Kurslar ve CELTA Programları sunmaktadır.

OHC dil okulunun Londra Oxford Street merkezi; Londra’da alışverişin merkezi ve dünyaca ünlü markaların bulunduğu bir cadde olan Oxford Street’de konumlanmıştır. OHC Oxford Street, öğrencilerine oldukça popüler bir lokasyonda eğitim alma olanağı sunmaktadır. Kafe, restoran ve turistik lokasyonlara yürüme mesafesinde olan OHC Oxford Street, British Council, English UK, Education UK, Equals ,BAC ve ISI akreditasyonlarıa sahip bir dil okuludur. OHC, öğrencilerinin dil eğitimi alırken şehri keşfetmeleri ve İngiliz kültürünü deneyimlemeleri için çeşitli sosyal aktivitelerin olduğu etkinlikler düzenlemektedir. Düzenlenen etkinlik programlarında öğrenciler Londra’da görülmesi gereken turistik lokasyonları ziyaret edebilecekleri gibi edindikleri uluslararası arkadaşlarla İngilizce konuşma becerilerini de geliştirebilirler.

OHC, öğrencilerine aile yanı ve yurt konaklama seçenekleri sunmaktadır. Aile yanı konaklama, öğrencilere İngiliz kültürünü daha yakından tanıma ve okul dışında İngilizce konuşma pratiği yapma imkanı sağlamaktadır. Yurt konaklaması ise farklı ülkelerden gelen öğrencilerle bir arada yaşama ve farklı kültürleri tanıma ve kendi kültürlerini tanıtma fırsatı sunmaktadır.

Genel Bilgiler

  • Eğitim Verilen Mekan

     
    Kurs Merkezi

    Öğrenci Kapasitesi

     
    350

    Sınıflardaki Ortalama Öğrenci Sayısı

     
    13

    Yaş Ortalaması

     
    25

    Minimum Yaş

     
    16

    Ders Süresi

     
    50 dk

    En Yakın Havaalanı

     
    Heathrow Gatwick Stansted Luton

    Üniversite Yerleştirme Hizmetleri

     
    Yok