LAL - Londra Dil Okulları

18.07.2022
Blog Başlık

Thames nehrine 10 dakikalık yürüme mesafesinde olan LAL Londra dil okulu öğrencilerine çok kaliteli bir eğitim ortamı sunmaktadır. Londra’da dil eğitimi almak isteyen öğrencilere konum olarak oldukça güvenli bir ortam sunmaktadır. Thames Nehrinin üzerinde Richmond bölgesinde bulunan LAL Londra merkeze sadece 20 dakika uzaklıkta bulunmaktadır. LAL Londra dil okulu 11 sınıfı ve 132 kişilik kapasitesiyle daha butik tarzda bir eğitim vermektedir. Yurtdışında dil okulu düşünen öğrenciler için interaktif akıllı tahtaları ve bilgisayarlı özel çalışma odalarıyla öğrencilerinin görsel hafızasına hitap eden eğitim sistemi sunan LAL Londra da ayrıca Hukuk, Finans gibi özel alanlara yönelik İngilizce kursları da sunulmaktadır.

LAL Londra’da Genel İngilizce, Yoğun İngilizce, Akademik İngilizce, İş İngilizcesi, IELTS ve TOEIC gibi sınavlara hazırlık kursları ve Özel Dersler de sunulmaktadır. Ayrıca 30 yaş ve üzeri kurslarında daha olgun bir kitleye hitap ederek, kendinden daha küçüklerle eğitim almak istemeyen öğrencilere harika bir tecrübe yaşatmaktadır.

Hemen okulun üst katında LAL Allied House isimli yurdu da bulunan LAL Londra, aile yanı konaklama tipini tercih etmek istemeyen veya birkaç saniye içinde okulda olmak isteyen öğrencilere harika bir konaklama seçeneği sunmaktadır. Merkez içinde ücretsiz wifi, öğrenci salonu, kitapçı, kütüphane ve bilgisayar odası da bulunmaktadır.

İngiltere dil okulları arasında Buckingham Saray’ına, Parlamento Bina’sına, Tower Bridge’e ve Londra Eye’a en yakın mesafede olan okullardan biridir.

Genel Bilgiler

  • Eğitim Verilen Mekan

     
    Kurs Merkezi

    Öğrenci Kapasitesi

     
    132

    Sınıflardaki Ortalama Öğrenci Sayısı

     
    9

    Yaş Ortalaması

     
    21

    Minimum Yaş

     
    16

    Ders Süresi

     
    45 dk

    En Yakın Havaalanı

     
    Gatwick, Heathrow, Stansted, Luton

    Üniversite Yerleştirme Hizmetleri

     
    Yok