Frances King - Londra Dil Okulları

18.07.2022
Blog Başlık

Frances King 40 yılı aşkın tecrübesi ile İngiltere’deki en prestijli dil okulları arasındadır. Londra’ Kensington’da birbirine yürüyüş mesafesinde bulunan 3 merkezi bulunan okul, ünlü Hyde Park’a oldukça yakın bir konumdadır. Frances King dil okulu, British Council, English UK, Quality English akreditasyonlarına sahiptir.

Frances King, haftada 18-20-28 derslik Genel İngilizce programları, Cambridge, IELTS, TOEFL ve TOEIC sınavlarında başarılı olmak isteyenler için Sınav Hazırlık programları ve bir İngiliz üniversitesinde okumak isteyen adaylar için Sömestr ve Akademik Yıl programları sunmaktadır. Bu programlara ek olarak, Frances King yaş sınırının 21 olduğu ve 5-8 kişilik sınıflarda eğitim alınabilen İş adamları ve Profesyoneller için İngilizce programı, kişiselleştirilmiş Birebir ve İki Kişilik Programlar, aileler ya da yetişkin aile üyeleri ile 8-16 yaş grupların birlikte katılabildiği Aile programları, Londra Üniversitesi'nin küçük bir kampüsünde gerçekleşen Londra Genç programı ve Noel - Yeni yıl programlarını da sunmaktadır. İnteraktif akıllı tahtalar ile donatılmış sınıflarda grup ya da bireysel kurslara katılabilirsiniz. Öğrencilere İngilizce pratiğini arttırması için okul çalışma merkezi ve dinlenme alanları gibi bir çok ortak alanlarda tasarlamıştır.

Frances King öğrencilerine en kaliteli deneyimi yaşatmak amacı ile çeşitli konaklama seçenekleri sunmaktadır. Aile yanı konaklama seçenekleri, standart; Premium ve deluxe olarak ayrılırken yurt seçenekleri ise standart ve Zone 1, Zone 2, Zone 3 olarak Londra’nın şehir merkezine mesafesine göre ayrılmaktadır. Arzu eden öğrenciler için, özel ev konaklama seçeneği de sunulmaktadır.

Genel Bilgiler

  • Eğitim Verilen Mekan

     
    Kurs Merkezi

    Öğrenci Kapasitesi

     
    300

    Sınıflardaki Ortalama Öğrenci Sayısı

     
    12

    Yaş Ortalaması

     
    20

    Minimum Yaş

     
    16

    Ders Süresi

     
    50 dk

    En Yakın Havaalanı

     
    Heathrow Gatwick Stansted Luton

    Üniversite Yerleştirme Hizmetleri

     
    Yok