ELC Eastbourne Dil Okulları

18.07.2022
Blog Başlık

1936'da İngiltere'nin güneyinde bulunan sahil kasabası Eastbourne'da kurulan ELC Eastbourne İngiltere’nin en kaliteli 10 butik okulunu bünyesinde barındıran ‘The English Network (TEN)’ üyesidir. İngiltere'nin en çok güneş alan şehri olan Eastbourne’da bulunan ELC dil okulu, öğrecilerine haftalık 25 ve 30 saatlik Genel İngilizce Programın yanı sıra 50 yaş üstü özel gruplar için tasarlanmış Genel İngilizce Programı, Akademik Yıl Programı, Birebir İngilizce Programı, İş İngilizcesi ve Cambridge Sınavlarına Hazırlık Kursları (PET - FCE - CAE - CPE), Genel İngilizce+Golf, Genel İngilizce+Tenis, Genel İngilizce + Binicilik, Genel İngilizce+ Su Sporları, Genel İngilizce + Yoga ve İngilizce öğretmenlerine yönelik eğitim kursları da sunmaktadır. English UK, Quality English, IALC, ISI, British Council tarafından akreditasyonu olan ELC Eastbourne dil okulu deneyimli ve profesyonel öğretmen kadrosuyla öğrencilerine yüksek standartlarda eğitim sunmaktadır.

ELC Eastbourne dil okulu, 220 öğrenci kapasiteli binasında 22 sınıf, öğrencilerin dinlenebilecekleri ve aktiviteler yapabilecekleri harika bir bahçe, öğrencilere bireysel çalışma yapabilecekleri study centre, bilgisayar salonu, kütüphane, masa tenisi de bulunan öğrenci ve oyun salonu bulundurmaktadır.

ELC Eastbourne, Eastbourne Pier'e yürüyerek 6 dakika, Londra'ya trenle 90 dakika olup şehir merkezinde bulunmaktadır. Okul, yıl boyunca aktif bir sosyal aktivite programına sahiptir. Düzenlenen etkinliklerde öğrencilerin derslerde edindikleri becerileri, sosyal alanlarda da pekiştirmeleri amaçlanmıştır. Eastbourne, yıl boyunca düzenlenen festivaller ve aktiviteler ile öğrencilerin eğitim alırken güzel zaman geçirmelerine de olanak sağlayacak canlı bir şehirdir.

Genel Bilgiler

  • Eğitim Verilen Mekan

     
    Kurs Merkezi

    Öğrenci Kapasitesi

     
    220

    Sınıflardaki Ortalama Öğrenci Sayısı

     
    10

    Yaş Ortalaması

     
    21

    Minimum Yaş

     
    16

    Ders Süresi

     
    45 dk

    En Yakın Havaalanı

     
    Gatwick

    Üniversite Yerleştirme Hizmetleri

     
    Yok