EC English - Brighton Dil Okulları

18.07.2022
Blog Başlık

Brighton İskelesine sadece iki dakikalık yürüme mesafesinde bulunan EC Brighton, öğrencilerine hem eğlenceli hem de kaliteli bir eğitim fırsatı sunmaktadır. EC Brighton aydınlık, stil sahibi modern okul, şehrin merkezinde ve tüm atraksiyonlara yakın bir konumdadır. 18 sınıf ve 252 öğrenci kapasitesi bulunmaktadır.

Genel İngilizce, yoğun İngilizce, iş İngilizcesi, Cambridge sınavı hazırlık ve IELTS sınavı hazırlık programları ile Brighton merkezinde hizmet veren EC Dil Okulları İngilizce aktivite ve çalışmaları ile de dikkat çekmektedir. Okula yeni gelen öğrencileri karşılama etkinlikleri, sosyal ve kültürel programlar EC’de dikkat çeken özelliklerin başında gelmektedir. Zayıf ve güçlü yanlarınızı belirlemek için yapılan özel çalışmalarda kendinizi nasıl daha iyi geliştirebileceğinizi öğrenebilirsiniz. Verimli dersleri ve huzurlu bir eğitim ortamı ile EC Brighton İngiltere’nin en iyi dil okulları arasında yer almaktadır. Ayrıca derslerin dışında kalan vakitlerde düzenli olarak düzenlenen CV Kliniği ve Konuşma seanslarını da içeren ücretsiz dil atölyelerine dilediğiniz gibi katılabilirsiniz.

En iyi 10 beach arasında gösterilen Brighton'ın ünlü kumsalında vakit geçirebilir ve renkli pub ve cafelerin tadını çıkarabilirsiniz. EC Brighton'ın sunduğu çeşitli sosyal aktivitelere katılarak ünlü Fish&Chips'in tadına bakabilir, Sea Life Centre’da 50’nin üzerinde akvaryum ve havuzda deniz yaşamının 150 türünü seyretme imkânı bulabilirsiniz. Bölgede yürüyüş turlarını, yoga, plaj voleybolu ve öğrenci partilerini de içeren ücretsiz aktivitelerin keyfini çıkarabilirken, Londra tiyatrolarının, futbol maçlarının, lazer tag oyunlarının ve bowling'in eğlenceli dünyasına kendinizi bırakabilirsiniz. Oxford, Cambridge, Wight Adası ve Stonehenge turları düzenlenmektedir.

Genel Bilgiler

  • Eğitim Verilen Mekan

     
    Kurs Merkezi

    Öğrenci Kapasitesi

     
    252

    Sınıflardaki Ortalama Öğrenci Sayısı

     
    13

    Yaş Ortalaması

     
    21

    Minimum Yaş

     
    16

    Ders Süresi

     
    45 dk

    En Yakın Havaalanı

     
    Gatwick

    Üniversite Yerleştirme Hizmetleri

     
    Yok